۱۸ دی ۱۳۹۰، ۸:۳۶

داستان‌هایی که در «خط فاصله» رقم خورد

داستان‌هایی که در «خط فاصله» رقم خورد

نخستین مجموعه داستان هادی کی‌کاووسی با نام «خط فاصله» توسط نشر چشمه منتشر شد.

به گزارش خبرنگار مهر، در این کتاب 9 داستان کوتاه با نام‌های های بای، اتللو، سگ‌ گنده خانه آجرقرمز، جایی برای پرت کردن دست آهنی قراضه، خط‌‌ فاصله، سوزن توی کاه، دوران، پدربزرگ در تاریکی و در کمال پرتقال آورده شده است.

در توضیحات پشت جلد کتاب آمده است: «روی میز یک کارد بود. همان که مادرم با آن گوشت تکه می‌کرد. بعد پدرم چرخید و تقریبا به نجوا رو به مادرم گفت: قاچم کن.

مادرم گریه می‌کرد و پدر با اندوهی غیرقابل وصف از او می‌خواست قاچش کند؛ آن هم به دو قسمت مساوی. بعد نظرش عوض شد و گفت: نه، چهار تیکه‌م کن. نمی‌دانم آن دو تکه‌ اضافی سهم که بود.

بعد گفت: فقط خواهشی از تو دارم و اینه که پوستم رو نکنی، چون فکر می‌کنم باید خیلی دردناک باشه. لطف کن تا زرد نشدم، تا نگندیدم، نصفم کن.»

نویسنده در پایان برخی داستان‌هایش تاریخ نگارش آنها را ثبت کرده است که به نوعی کمک می‌کند مخاطب به درک عینی‌تری از داستان‌ها دست یابد. داستان‌ها به صورت اول شخص روایت می‌شود که برخی از داستان‌های این مجموعه پیش از این منتشر شده است.

طراحی جلد کتاب را اردشیر رستمی برعهده داشته است که از جمله ویژگی‌های مثبت کتاب به حساب می‌آید.

مجموعه‌ داستان «خط فاصله» در 156 صفحه، شمارگان 1500 نسخه و قیمت 4 هزار تومان از سوی نشر چشمه و در قالب کتاب‌های جهان تازه داستان منتشر شده است.  

هادی کی‌کاووسی،‌ روزنامه‌نگار است و در زمینه تئاتر و نمایشنامه‌نویسی نیز فعالیت دارد. او از سال 72 داستان‌نویسی را شروع کرده است. پیش از این داستان «سگ گنده‌ خانه‌ آجرقرمز» او در سال 82 رتبه‌ دوم جایزه‌ ادبی اصفهان را گرفت و همان سال جایزه‌ اول کنگره‌ شعر و داستان جوان کشور را با داستان «اتللو» کسب کرد.
 
همچنین در سال 1385 از داستان «دوران» او در جایزه‌ داستان شهر کتاب تقدیر شد و باز همین داستان در سال 88 در نخستین دوره جایزه‌ ادبی ایران برگزیده شد.
کد مطلب 1503507

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha